Clou amb èxit l’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores

Aquest divendres, ha tingut lloc l’acte de cloenda de la 7a Escola d’Estiu per Persones Emprenedores, una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà per fomentar les actituds emprenedores, millorar les competències i habilitats per impulsar una idea o un projecte o la recerca ocupació.

En aquesta setena edició de l’Escola han participat 28 alumnes que han pogut treballar sobre el seu projecte des de la visualització de la idea fins a la comunicació del producte, passant pel pla de finançament, la tramitació administrativa de la creació d’un projecte empresarial o la negociació.

EEPE15. CloendaL’acte de cloenda de l’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores ha comptat amb una taula rodona sobre experiències emprenedores del Berguedà amb la intervenció de Jordi Millan – Gintònic.cat – i Àngel Noguera – CiM Aigua –, que han destacat la necessitat de posar en valor la dedicació, la constància, la capacitat de sacrifici, l’ambició, l’esforç, la felicitat i il·lusió de les persones amb iniciativa, com també, han destacat la necessitat de fer país des de l’empresa.

Per la seva banda, Ampar Gil – en representació de l’alumnat – ha mostrat la seva satisfacció per poder realitzar una formació de qualitat i gratuïta sobre emprenedoria al Berguedà, i ha agraït l’aposta de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i de les entitats col·laboradores. A més a més, ha volgut fer una agraïment especial a l’equip docent format per Francesc Rufas, Marc Bernadich, Joan Camps i Josep Vives per la seva capacitat explicativa i didàctica que els ha permès fixar un horitzó de futur al Berguedà.

Finalment, Sergi Roca – President de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà – s’ha mostrat satisfet per la consolidació de l’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores, com el cicle formatiu d’emprenedoria i de creació d’empresa de referència a la Catalunya Central i que ja s’està replicant a altres territoris com al Moianès. A més, ha volgut felicitar a l’alumnat de l’Escola per l’entusiasme i el talent per creure amb el nostre territori.

L’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores és una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col·laboració de la Universitat Central de Catalunya, l’Ajuntament de Berga, la Cambra de Comerç de Barcelona – Delegació Berguedà, l’Associació Independent de Joves Emprenedors de Catalunya, l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i el BBVA amb el suport de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

X