Els Castellers de Berga actuen a Vic i Bagà en un cap de setmana de plena activitat

El cap de setmana de l’11 i 12 de juliol ha estat l’únic de la temporada que els Castellers de Berga han fet dues actuacions. Dissabte a la tarda, van actuar, en aquest sentit, a la Plaça del Pes a Vic, darrere de l’ajuntament de la capital d’Osona; i diumenge al migdia, a la Plaça Galceran de Pinós de Bagà.

Dissabte 11 de juliol, els berguedans van actuar conjuntament, de fet, amb els Sagals d’Osona, en la Diada de Vigílies de la Festa Major de Vic. A la ciutat osonenca – on actuaven per primera vegada – hi van descarregar el 4 de 6 amb agulla, el 3 de 7 i el 3 de 6 amb agulla.

Diumenge 12 de juliol, van actuar per segon any consecutiu a la Plaça Porxada de Bagà. Aquesta vegada ho van fer també acompanyats dels Castellers de Santpedor, que ja els hi van acompanyar el 2014.

A Bagà han posat una marxa més i hi han descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb agulla. El 3 de 6 dels de Santpedor que havia de ser el seu tercer castell ha quedat només en carregat.

Dos assajos i els de Berga celebren el seu tercer aniversari. Dissabte 18 de juliol, a la Plaça Viladomat, a Berga, els Castellers de Berga estaran acompanyats pels Salats de Súria i els seus padrins, els Castellers de Sabadell.

Hi haurà castells, sopar, sobretaula, espectacle i música en directe per celebrar els tres anys de vida de la colla de la ciutat de Berga.

FOTO: Actuació a Bagà, aquest cap de setmana. AUTOR: Josep Pont i Roca

X