Toni Pérez, de Puig-reig, repeteix com a president d’ERC al Berguedà

Toni Pérez es manté com a president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Berguedà després que el partit hagi celebrat el Congrés Comarcal d’ERC, en el que la formació explica que van tractar-se, entre d’altres temes, “els bons resultats obtinguts a les darreres convocatòries electorals”, definint els punts claus de l’estratègia a seguir a nivell del Berguedà. Així mateix, per tant, es va triar la nova Executiva Comarcal del Berguedà, en què Toni Pérez repeteix com a president.

A més de Pérez, Oriol Ortega és secretari d’Organització; i Marie Kapretz, regidora a Cercs, que assumia anteriorment aquest darrer càrrec, dirigeix a partir d’ara la Secretaria de Política Parlamentària.

Eduard Coronado, edil de Castellar de n’Hug, en continua sent el portaveu i assumeix també la secretaria de Turisme.

De la mateixa manera que Josep Colillas, alcalde de Casserres, continua com a secretari de Política Municipal; Queralt Fernàndez és la responsable de la Secretaria d’Igualtat i de la Dona; i Joan Ramon Bella, el nou secretari de Finances.

D’entre les noves cares, l’exregidor d’Impuls de Berga, Ramon Camps – que va acompanyar a Ermínia Altarriba en la llista d’ERC a la ciutat en les darreres eleccions – serà el responsable de la Secretaria d’Estudis i Programes; Isaac Lozano, de la d’Entorn i Territori; i Albert Xoy, portaveu del grup a l’oposició de Gironella, està al càrrec de la Secretaria de Política Social.

Els republicans també han informat en un comunicat als mitjans que celebraran una assemblea de batlles i regidors el proper dimecres dia 15, a les 8 del vespre, on es decidirà el posicionament d’Esquerra de cara a la constitució del Consell Comarcal del proper dia 17 de juliol.