Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes per un robatori amb força en un domicili de Berga

El cos de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van detenir el dia 23 de juliol tres homes, de 20, 21 i 53 anys, dos de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat dominicana, dos d’ells veïns de Prats de Lluçanès i l’altre veí de Berga, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van succeir pels voltants de les tres de la matinada del mateix dia 23, a un domicili del municipi de Berga. Un testimoni va avisar que acabava de veure com tres homes van sostreure objectes d’una casa, van carregar-los en un vehicle i van fugir del lloc.

Amb les dades facilitades pel testimoni, els mossos van iniciar una recerca per la zona i van localitzar el vehicle sospitós.

Un cop van aturar el turisme, els ocupants van intentar fer creure als agents que estaven fent una mudança, però les explicacions que donaven no eren clares.

Els mossos, juntament amb els tres ocupants, es van dirigir cap a la casa d’on havien carregat els objectes per tal de verificar els fets que manifestaven. Quan els agents van arribar a la casa van observar que una finestra estava forçada i completament oberta. A més, a l’interior estava tot regirat.

Davant les evidències, els tres homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 23 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.