L’AMPA de l’Escola Serra de Picamill organitza el 2n Festival d’Estiu de Vilada, al parc dels gronxadors

El proper dissabte dia 1 d’agost es celebrarà el 2n Festival d’Estiu a Vilada al parc dels gronxadors del centre urbà d’aquesta població de l’alt Berguedà. Aquest festival està organitzat per l’AMPA de l’Escola Serra de Picamill amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilada; i aquest any es troba inclòs dins del programa més ampli d’actes del Festival de la Baells.

Es tracta, a més, d’una activitat que va néixer amb el lema ‘Vivim l’Escola de Vilada’, amb la intenció de donar a conèixer la problemàtica de l’escola, que com a centre d’una zona rural amb pocs alumnes – aquest curs n’hi havia 9 – i integrat a la ZER Berguedà Centre ha viscut amb incertesa els darrers anys.

En aquesta edició, els actes programats començaran a les 11 del matí amb la cercavila dels geganters de Vilada, amb una fira d’entitats del municipi, i amb la participació de Creu Roja i el banc del temps.

A les 12 del migdia, hi haurà un taller de percussió per nens, un taller de mandales, i durant tot el dia es disposarà de jocs per els infants, un mini golf, la possibilitat de jugar a handbol, un tres en ratlla gegant i pedals proporcionats per la Diputació de Barcelona.

A la tarda a  partir de les 5, es faran jocs de cucanya, i està prevista una festa de l’escuma amb Divertimento, de 7 a 9 del vespre. A continuació, es farà un taller de percussió per adults.

Per acabar la festa, al vespre actuarà la Berguedana de Folk, seguida d’una Jam session per finalitzar amb Dj Kutal.

X