Mossèn Josep Maria Ballarín tancarà la llista de Junts pel Sí a la demarcació de Lleida

Mossèn Josep Maria Ballarín tancarà simbòlicament la llista de ‘Junts pel Sí’ de Lleida. El capellà de 95 anys serà, així, el número 15 d’una candidatura que, en aquesta demarcació, encapçalarà Josep Maria Forné, director dels serveis territorials de Benestar Social i Família.

El conegut mossèn resident a Gósol ha acceptat recentment una petició al respecte feta per CDC i ERC, segons s’han fet ressò diversos mitjans d’àmbit català aquest cap de setmana i ha pogut confirmar avui Ràdio Berga  i l’AquíBerguedà.cat de fonts properes al mossèn.

Capellà i escriptor, nascut a Barcelona l’any 1920, Josep Maria Ballarín va participar a la Guerra Civil, com a membre de la ‘Lleva del Biberó’. Va ser capellà custodi del Santuari de Queralt i ara viu a Gòsol. Autor de ‘Mossèn Tronxo’ i d’un bon grapat de llibres, també ha col·laborat en publicacions i programes de televisió.

Des de l’inici del procés sobiranista, Mossèn Ballarín, obertament independentista, s’havia mostrat especialment crític amb la manca d’unitat dels polítics, tal i com ha expressat en reiterades ocasions al seu bloc al ‘Matí Digital’. “Sobretot, tots a una” hi exposava el passat dimecres.

Avui mateix hi ha fet una nova entrada en què ha escrit que “l’esquerra se les manega amb una sola mà, oblidant que en té dues”.

FOTO: Mossèn Ballarín en una entrevista a Ràdio Berga l’any passat. AUTOR: AquíBerguedà

X