Societat

Els Agents Rurals intercepten pescadors furtius que realitzaven aquesta activitat amb xarxa a l’embassament de la Baells

Els Agents Rurals intercepten pescadors furtius que realitzaven aquesta activitat amb xarxa a l’embassament de la Baells

Membres dels Agents Rurals han interceptat, aquest passat cap de setmana, pescadors furtius que realitzaven aquesta activitat amb una xarxa de 50 metres de llarg i un metre d’amplada a l’embassament de la Baells, al Berguedà.

Es tracta d’un grup de pescadors que van ser enxampats diumenge realitzant pesca furtiva en aquest pantà berguedà pel cos d’Agents Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

Uns fets que els mateixos agents han denunciat a les xarxes socials. Segons fonts del cos, consultades per l’AquíBerguedà.cat i Ràdio Berga, el material va ser requisat i els pescadors furtius seran denunciats, donat que el tipus de pesca amb xarxa que realitzaven no està permesa a la Baells.

El Cos d’Agents Rurals està format per uns 500 agents que actuen a tot Catalunya, i està destinat a vetllar per la conservació de la natura i la protecció del medi ambient.

Agents rurals Embassament de la Baells Pescadors furtius Xarxa

Estic amb tu

Comentaris