Junts pel Sí incorpora Núria Picas com un dels noms que tancarà la llista a Barcelona

La corredora de muntanya Núria Picas, manresana que resideix actualment al Berguedà, anirà en una de les últimes posicions de la llista Junts pel Sí a Barcelona. En aquest sentit, Picas ha estat un dels darrers noms a fer-se públic respecte les persones que conformaran aquesta candidatura sobiranista.

Juntament amb el periodista Miquel Calçada i l’escriptora Empar Moliner, Núria Picas formarà part de les últimes posicions de la candidatura a la demarcació de Barcelona, segons ha informat la mateixa llista integrada per CDC, ERC i societat civil en un comunicat. Els tres concorreran en aquests últims llocs de la llista al costat dels expresidents del Parlament Joan Rigol, Núria de Gispert i Ernest Benach, i l’entrenador del FC Bayern Munic, Pep Guardiola.

Calçada va ser la primera veu a parlar per Catalunya Ràdio, cofundador de Flaix FM i comissari de la celebració del Tricentenari del 1714, Moliner és escriptora i col·labora en diversos mitjans de comunicació i Picas, manresana resident a Berga, va ser campiona el 2012 de la Copa del Món d’Ultra Trails.

X