El Berguedà registra dos accidents de caràcter lleu a la C-16 en un matí en què la pluja causa diverses incidències a Catalunya

La C-16, al seu pas pel Berguedà, ha registrat aquest matí dos accidents de caràcter lleu en un matí en què hi ha hagut diverses afectacions del trànsit a Catalunya a causa de la pluja. A la comarca, i segons ha explicat el Servei Català de Trànsit, els avisos per accident s’han registrat a les 10.44 i les 11.16. Ha estat per la sortida de la via de dos cotxes. Dues incidències diferents que no han causat retencions.

L’accident més matiner s’ha produït al quilòmetre 110 de la C-16, en terme municipal de la Nou de Berguedà, amb el resultat de dues persones ferides lleus i dues il·leses. Més tard, l’altra sortida de la via, ha estat al punt quilomètric 112, a Guardiola de Bergueda, i sense causar ferits, amb els dos integrants del vehicle il·lesos.

Aquestes incidències no han afectat el trànsit en aquesta carretera que, d’altra banda i per les obres de millora de la seguretat que s’hi fan, compta amb la supressió d’un dels tres carrils que hi ha entre Berga i Cercs durant els dies feiners.

A partir de la primera setmana de setembre està previst dur a terme l’asfaltat i pintat de tot el tram, començant per Bagà i avançant cap al sud.

A les carreteres de tot Catalunya, aquest ha estat un matí accidentat. Per exemple, un accident entre un tràiler – que ha quedat creuat a la calçada – , una furgoneta i un autobús ha provocat quatre quilòmetres de cua a l’autovia A-2 a l’alçada d’Esparreguera.

Per tot plegat, des del Servei d’Emergències de Catalunya, s’ha volgut recordar que la pluja fa augmentar el risc d’accidents, i que cal seguir els consells del Servei Català de Trànsit.

X