Les JERC pengen pancartes “en punts estratègics” amb l’objectiu “d’arribar als indecisos” durant la campanya pel 27S

En la darrera assemblea de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a la Catalunya central han recordat “la transcendència històrica i el caràcter decisiu de les pròximes eleccions”. De manera que han defensat que com a organització han d'”assumir la responsabilitat que ens correspon a l’avantguarda del procés d’emancipació nacional”, segons ha recordat el portaveu regional Josep Arisa. Les JERC han donat per iniciada, així, la campanya pel 27S. Ho han fet d’entrada, i entre d’altres, amb la confecció de diverses pancartes que ja han penjat en punts estratègics, també a Berga.

“La prioritat de la campanya és arribar als indecisos, fer-ho a través d’arguments i no de propaganda i interpel·lar directament els joves, sense obviar mai que és indispensable la mobilització constant de l’independentisme, donant cops d’atenció quan sigui necessari”, han exposat. De moment els llocs on s’han penjat aquestes pancartes són Manresa, Vic, Berga, Manlleu, Prats de Lluçanès, Moià, Solsona, Torelló i Centelles. A la ciutat de Berga aquesta es pot trobar a prop de l’edifici de l’Escola Municipal de Música i defensa “Per un transport públic de qualitat, jove no et resignis”.

pancartes4Les pancartes tenen un format conjunt, amb un lema temàtic diferent a cada punt, sempre vinculat al territori, i sota el paraigua de l’eslògan #27STotPerGuanyar. “L’objectiu, un cop més, és ampliar la base social de l’independentisme, més enllà de fer propaganda”, han dit també fonts de les JERC. Durant aquestes setmanes, a més, també s’han realitzat diverses encartellades de precampanya arreu del territori central.

Les JERC a la Catalunya central consideren, d’aquesta manera, que cal defugir d’actes formals, en espais tancats per als ja convençuts, i que cal anar al carrer, a buscar al jovent i a informar arreu del territori.

La intenció és fer una campanya, doncs, que interpel·li el jovent de forma molt directa. En aquest sentit, s’han fet i distribuït les diverses pancartes, tanmateix com la resta d’actes de proximitat i de petit format que es faran arreu de la regió. “La voluntat és anar als llocs on sigui més útil, i fer un segon esforç i no quedar-nos al nostre poble, conscients del moment transcendental que vivim”, han dit. Per això, l’Assemblea de les JERC a la Catalunya central es va comprometre “fermament” a portar aquesta campanya “a tots els racons de la vegueria on hi hagi un indecís o un jove desmotivat”.

FOTOS: Pancarta i confecció de les mateixes per part de les JERC. AUTOR: JERC/Cedides

X