Berga, Política

Joan Torres d’ICV ocupa la posició 70 de la candidatura Catalunya Sí que es Pot

Joan Torres d’ICV ocupa la posició 70 de la candidatura Catalunya Sí que es Pot

Joan Torres és l’home que ha aconseguit que Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) tornés a tenir presència a l’Ajuntament de Berga després de 28 anys, i encara que en una de les últimes posicions, la formació – ara integrada en la coalició d’esquerres Catalunya Sí que es Pot – li ha proposat ser encara que sigui simbòlicament a la llista per Barcelona de les eleccions catalanes del 27 de setembre. Torres hi ocupa el número 70.

En una breu conversa amb Ràdio Berga i l’AquíBerguedà.cat, Torres a més s’ha mostrat satisfet. “M’ho van proposar i em va semblar molt bé, saben que estic a disposar”, ha valorat. De la mateixa manera, Joan Torres ha explicat que a la llista, de la Catalunya central, “hi ha 2 o 3 noms més, un és el de Laura Massana que ha estat diputada al Parlament d’Iniciativa”. Massana, nascuda a Sallent, ocupa la posició número 13.

La coalició Catalunya Sí que es Pot, encapçalada per Josep Lluís Franco Rabell, està formada per Podem, Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i Equo.

Pel que fa la presència d’ICV al consistori de la capital berguedana, el partit ha tornat a ser-hi després de gairebé 3 dècades, ja que no hi tenia presència des dels temps del PSUC. Amb 407 vots, Joan Torres va entrar a la sala de plens i llavors va mostrar-se “no content, sinó molt, molt i molt content”. Atribuint aquest resultat històric a la feina feta durant els mesos de precampanya i campanya: “hem estat a peu de carrer i ens hem ocupat de les preocupacions de la gent”.

President del comitè d’empresa de l’hospital Sant Bernabé de 2007 fins enguany, de 49 anys, Joan Torres és, a més, el coordinador d’Iniciativa a la ciutat des del juliol de 2014.

Catalunya Sí Que es Pot ICV Joan Torres

Estic amb tu

Comentaris

 • Josep

  Ser treballador de l’Hospital i més encara President del Comité d’Empresa és incompatible amb ser regidor de l’Ajuntament. De on ha plegat ??? Les notícies s’han de contrastar si us plau !!!

  • Hola Josep,

   Gràcies per fer-nos notar l’errada, demanem disculpes. Hem revisat el text de la notícia per reflectir el canvi.

   Salutacions,
   Aquí Berguedà