Cicle Tardor AJBerga

Berga, Comunicació

El programa ‘Divendres’ de TV3 visita Berga, la setmana que ve

El programa ‘Divendres’, que s’emet cada tarda a TV3, tornarà a fer parada a Berga. La setmana que ve (des de dilluns 28 de setembre) l’equip mòbil encapçalat per Espartac Peran visitarà la capital del Berguedà i s’instal·larà al passeig de la Indústria de Berga, des d’on farà connexions en directe per tractar diferents temes i fer entrevistes, així com conèixer activitats, racons i tradicions del municipi i l’entorn.

Els bolets i especialment la festa BergaBolet i el Concurs de Boletaires de Castellar del Riu (el diumenge 4 d’octubre) centraran algunes de les connexions. Col·laboradors habituals del ‘Divendres’, com l’escriptor Màrius Serra o la cuinera Carme Ruscalleda també faran els seus espais des de Berga.

El magazín de les tardes de TV3, conduït per Helena Garcia Melero i Espartac Peran, i coproduït per El Terrat, visita cada setmana un indret de Catalunya. Berga ja va ser la ciutat escollida en una ocasió, així com també ha passat per diversos pobles del Berguedà, com ara la Pobla de Lillet, Puig-reig, Guardiola de Berguedà i Bagà.

El 2 d’octubre, públic berguedà al plató del ‘Divendres’

TV3 convida als majors de 14 anys a assistir de públic al plató del programa ‘Divendres’ el divendres 2 d’octubre. La mateixa Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals posa a disposició de la ciutat un autobús gratuït que recollirà les persones a 3/4 de 2 del migdia a la parada de busos de Berga (al capdamunt del Passeig de la Pau de Berga) i els tornarà a deixar al mateix lloc un cop acabat al programa, comptant que la sortida de TV3 (a Sant Joan Despí) serà a les 7 de la tarda.

Les places per assistir al programa són limitades. Què cal fer per assistir-hi? Tothom qui hi vulgui anar ha d’apuntar-se enviant un correu electrònic a comunicacio@ajberga.cat abans del dimarts 29 de setembre. Cal indicar nom, cognoms, DNI, telèfon de contacte i edat. Com que les places són limitades, les inscripcions es faran seguint l’ordre d’arribada de correus electrònics i es descartaran aquells correus que no continguin la informació sol·licitada.

 

Bolets Divendres Espartac Peran magazín TV3

Estic amb tu

Comentaris