Patum

1.300 persones visiten l’exposició ClickPatum a Barcelona

1.300 persones visiten l’exposició ClickPatum a Barcelona

La Patum en versió figuretes de Playmobil s’ha pogut veure durant les festes de la Mercè a Barcelona i hi han passat més de 1.000 persones. L’Orfeó Martinenc, com a organitzadora de la mostra, ha valorat molt positivament l’acceptació que ha tingut aquesta exposició, ClickPatum, que ensenya totes les comparses i escenes de la Patum de Berga per mitjà de 2.500 clicks. La sala ha triplicat el nombre d’assistents respecte a altres exposicions.

L’exposició a Barcelona ha rebut 1.300 visites. També 300 alumnes de diferents escoles de Barcelona, que han pogut fer una visita guiada i detallada per conèixer la història de la festa i les comparses de la Patum. Les sensacions dels visitants han estat molt positives, destacant l’exposició com un bon punt de partida per donar a conèixer la Patum a petits i grans de fora de la comarca.

 

FOTO: Una de les escenes de l’exposició de clicks de Playmobil: vestint un ple

 

click patum Clicks Exposició Playmobil

Estic amb tu

Comentaris