Alteracions de trànsit a Berga aquest cap de setmana, en motiu de la festa dels bolets

A Berga, aquest cap de setmana s’hi celebra la mostra Berga Bolet (dissabte 3 i diumenge 4 d’octubre), fet que provocarà, segons informa l’Ajuntament de Berga, algunes alteracions de trànsit en alguns punts de la ciutat, tant per la fira com per activitats paral·leles com la cremada de la falla.

Aquest dissabte dia 3, durant tot el dia estarà prohibit l’estacionament a la plaça Doctor Saló, a la plaça Sant Pere, a la plaça Maragall, a la plaça del Forn, a la plaça Sant Joan i a la plaça de les Fonts.

Durant tot el dia també estarà tallat l’accés al trànsit rodat a la plaça Doctor Saló, a la plaça de Sant Pere, a la plaça Maragall, a la plaça del Forn, a la Plaça Sant Joan i a la plaça de les Fonts, així com també a la Ronda Queralt en tots dos sentits de circulació.

El diumenge dia 4, de les 4 de la tarda a les 11 de la nit estarà prohibit estacionar al passeig de la Pau des del carrer Pere III fins a la plaça de la Creu, tant en sentit ascendent com en sentit descendent. També estarà prohibit estacionar a la plaça de la Creu i a la carretera Sant Fruitós des del carrer Serafí Pitarra fins al carrer Pere III per aparcar d’autocars i taxis.

Pel que fa al trànsit rodat, estarà tallat al Passeig de la Pau des del carrer Pere III fins a la Plaça de la Creu, tant en sentit ascendent com descendent. Igualment, a la Plaça de la Creu des de la Ronda Moreta i la Ronda Queralt. Tampoc es podrà circular per la Gran Via des del carrer Cervantes fins al Passeig de la Pau, així com també estarà tallat al trànsit el carrer Banys des del Passeig de les Estaselles fins a la plaça de la Creu.

Les zones afectades estaran degudament senyalitzades, tant pel que fa a la prohibició d’estacionament com els talls de trànsit..