Daniel Raya, de Gironella, és el nou hereu de les comarques barcelonines i fadrí de Catalunya

Daniel Raya, de Gironella, ha estat proclamat aquest cap de setmana hereu de les comarques barcelonines i primer fadrí de Catalunya. Fins aquest agost era l’hereu de Gironella, el jove que durant un any va representar la vila arreu del país en els actes del món del pubillatge. Per això ha participat a les proves d’elecció de l’hereu i la pubilla (i dama i fadrins) de Catalunya i províncies. S’han fet aquest cap de setmana a Cubelles, en un acte organitzat pel Foment de les Tradicions Catalanes.

Marta Serran Grauvilardell, de Sant Vicenç de Castellet, és la nova pubilla de Catalunya.I l’hereu Josep Van Gorkom Fernàndez, de Sitges. Acompanyen Van Gorkom i Serran, Alba Nonell Ruscalleda, com a primera dama d’honor, de Tordera; Daniel Raya Crespí, com a primer fadrí d’honor, de Gironella; Paula Uguet Montañés, com a segona dama, de Gandesa; Ferran Capallera Guirado, segon fadrí, de Peralada; Xènia Berrio Vilajoliu, tercera dama d’honor, d’Amer; Brian Curcó Panadés, de Torres de Segre, com a tercer fadrí; Anna Segués Codina, de Solsona, com a quarta dama d’honor; i Àlex Collado Pallarès, com a quart fadrí d’honor, d’Ascó.

X