Els Castellers de Berga, a punt d’assolir els 100 castells de 7 pisos

A la recta final de la temporada, els Castellers de Berga estan a punt d’arribar a les 100 aletes de castells de 7 pisos. De moment, n’han sumat dos més aquest cap de setmana a Berga i en porten 96, per tant els en queden quatre.

castellersbergaboletL’actuació de la colla berguedana es va fer dissabte a la plaça del Forn de Berga, un escenari on no hi havien actuat mai fins ara. Van participar de les activitats de la mostra Berga Bolet i van optar per diferents castells. Després d’un pilar de 4 d’inici, van descarregar el 3 de 7,  i el 4 de 7. En tercera ronda, van encarar el 3 de 7 amb agulla. No el van poder completar i van desmuntar dues vegades el castell quan els dosos ja eren al seu lloc. El castell no agafava bones mides i la pendent de la plaça tampoc no hi ajudava. Finalment, van descarregar el 3 de 6 amb agulla. Van completar la diada estrenant un nou pilar de 5 i van tancar-la amb dos pilars de 4.

Ara, per assolir els 100 castells de 7 els queden tres diades. La setmana que ve els Castellers de Berga descansen. La propera actuació serà a Avià el diumenge 18 d’octubre. El dissabte 24 tornaran a actuar a Berga. I tancaran la temporada el 31 d’octubre a Súria.

 

X