Activitats lúdiques i festives a Berga provocaran alteracions de trànsit aquest dissabte

Les propostes programades per diferents col·lectius i entitats fan que aquest dissabte, 10 d’octubre, hi hagi algunes alteracions de trànsit a Berga.

De les 9 del matí a les 3 de la tarda, en motiu de la Grati-Fira que es farà a la plaça Sant Joan, es tancarà l’accés al carrer Major per als vehicles. Tampoc no es podrà entrar amb cotxe a la plaça del Forn des de la Ronda Queralt amb el carrer Instrucció i el carrer Sant Antoni, així com també es tancarà l’accés a la plaça de Sant Pere des del carrer Balmes.

De les 4 de la tarda a les 12 de la nit, en motiu de les Festes del carrer del Roser de Berga es tallarà l’accés al trànsit rodat del carrer del Roser des de la plaça de la Creu fins al carrer Comte Oliba, així com també en sortirà afectat el tram de la carretera de Sant Fruitós des del carrer Gran Via fins al carrer del Roser.

I de les 4 de al tarda a les 9 del vespre, pels actes que es a Berga fan del Dia Mundial de la Salut Mental, es tallarà l’accés del trànsit roda des del Passatge Arquitecte Porta fins a la plaça dels Països Catalans.

X