Borredà, Societat

La Penya Blaugrana de Borredà i l’Ajuntament envien al Senegal pilotes i equipaments de futbol per a infants

La Penya Blaugrana de Borredà i l’Ajuntament envien al Senegal pilotes i equipaments de futbol per a infants

L’Ajuntament de Borredà i la Penya Blaugrana Borredà enviaran a Boulimbou (Senegal) 2 pilotes de futbol i 20 equipaments per a infants (20 camisetes per jugar a futbol, que aporta la Penya; i 20 pantalons, que aporta el consistori).

Boulimbou és una regió del Senegal i l’Ajuntament de Borredà fa uns quants anys que col·labora amb una ONG que es dedica a impulsar-ne el seu desenvolupament. Aquesta ONG, que es diu Amics de Boulimbou fa una “important tasca d’ajuda al desenvolupament en tots els àmbits de la vida quotidiana: subministrament d’aigua potable, conreu de verdures, formació , sanitat, etc”, tal com apunten l’alcalde de Borredà, Joan Roma; i el president de la Penya Blaugrana, Jaume Magrans.

Un acord entre l’Ajuntament de Borredà i la Penya Blaugrana del poble permetrà que els nens i nenes de Boulimbou puguin disputar partits de futbol amb altres equips vestint una indumentària d’un lloc tant llunyà per ells com és Borredà.

La Penya Blaugrana Borredà no només es dedica a fomentar l’afició al futbol sinó que també organitza diverses activitats al llarg de l’any. I també, aquest n’és un exemple, se suma amb projectes solidaris. En aquest sentit, també tornarà a ser impulsora a Borredà de les activitats que s’organitzaran per recollir fons per la Marató de TV3.

 

Ajuntament de Borredà Equipaments Futbol Penya Blaugrana Borredà

Estic amb tu

Comentaris

  • Esteve Amills Sisó

    Quan una cosa es ben feta. Està ben feta, i prou !!!