Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Comunicació

Primer aniversari del web Sortim BCN, els continguts del qual gestiona Bífidus Produccions

Primer aniversari del web Sortim BCN, els continguts del qual gestiona Bífidus Produccions

El web d’oci saludable per a joves Sortim BCN compleix un any. És una pàgina web els continguts de la qual gestiona Bífidus Produccions, l’empresa berguedana responsable de Ràdio Berga i del web i la revista AquíBerguedà

Sortimbcn.cat és un web que va posar en marxa l’Agència de Salut Pública de Barcelona i que va destinada a adolescents i joves. Inclou informació sobre substàncies utilitzades en ambients de festa, els problemes derivats del seu ús i els factors que condicionen les persones respecte al consum de drogues. A més, ofereix explicacions divulgatives sobre les drogues i els efectes de les més habituals, quines preguntes es fan els joves i com reaccionen davant del que els diuen els amics, a més dels falsos mites que circulen. Tracta també sobre salut sexual i reproductiva i es difonen missatges de tipus preventiu adaptats al públic que consulta aquest web. A més, els usuaris de Sortim BCN hi troben una agenda d’activitats, enquestes, una galeria per compartir vídeos i fotos…

Un any després del seu llançament, la plataforma supera les 6.000 pàgines vistes, amb un 79% de visitants nous. Pel que fa a les xarxes socials, Sortim BCN té 1.092 seguidors a Facebook i 812 al compte de Twitter.

La pàgina web proposa en aquest primer aniversari un concurs d’imatges, en què els joves puguin aportar fotografies o il·lustracions que incloguin el nom de Sortim BCN. La persones guanyadora s’endurà com a premi una càmera de fotos esportiva.

Estic amb tu

Bífidus Produccions Sortim BCN sortimbcn.cat web d'oci

Comentaris