Primer aniversari del web Sortim BCN, els continguts del qual gestiona Bífidus Produccions

El web d’oci saludable per a joves Sortim BCN compleix un any. És una pàgina web els continguts de la qual gestiona Bífidus Produccions, l’empresa berguedana responsable de Ràdio Berga i del web i la revista AquíBerguedà

Sortimbcn.cat és un web que va posar en marxa l’Agència de Salut Pública de Barcelona i que va destinada a adolescents i joves. Inclou informació sobre substàncies utilitzades en ambients de festa, els problemes derivats del seu ús i els factors que condicionen les persones respecte al consum de drogues. A més, ofereix explicacions divulgatives sobre les drogues i els efectes de les més habituals, quines preguntes es fan els joves i com reaccionen davant del que els diuen els amics, a més dels falsos mites que circulen. Tracta també sobre salut sexual i reproductiva i es difonen missatges de tipus preventiu adaptats al públic que consulta aquest web. A més, els usuaris de Sortim BCN hi troben una agenda d’activitats, enquestes, una galeria per compartir vídeos i fotos…

Un any després del seu llançament, la plataforma supera les 6.000 pàgines vistes, amb un 79% de visitants nous. Pel que fa a les xarxes socials, Sortim BCN té 1.092 seguidors a Facebook i 812 al compte de Twitter.

La pàgina web proposa en aquest primer aniversari un concurs d’imatges, en què els joves puguin aportar fotografies o il·lustracions que incloguin el nom de Sortim BCN. La persones guanyadora s’endurà com a premi una càmera de fotos esportiva.