El Concurs d’Idees Emprenedores del Berguedà rep 17 projectes

El Concurs d’Idees Emprenedores del Berguedà ha rebut 17 projectes. Premia i incentiva el talent creatiu i innovador, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca.

Els projectes presentats competiran per distincions valorades en més de 14.000 euros, distribuïts en dues categories: el premi emprenedor, amb tres distincions, que guardona els projectes d’empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixement; i el premi a la millor idea, amb distinció única, que valora la idea més innovadora i creativa.

En concret, en aquesta edició s’han presentat 6 candidatures per a la categoria premi a la millor idea, i 11 pel premi emprenedor.  En total 17. Una xifra inferior a la de l’any passat, en què el certamen va comptar amb 23 projectes, 9 candidatures a la categoria de millor idea i 14 a la del premi emprenedor.

Durant aquesta setmana, el jurat valorarà les idees i els projectes per tal de destacar-ne els de major qualitat, creativitat, viabilitat econòmica i de generació d’ocupació. Un jurat format per representants de les entitats col·laboradores del Concurs: Pere Caballero (CTAC), Marc Vilà (Cambrabcn), Neus Viñas (ACEB), Antoni Clement (LEADER), Judith Serra (Hosteleria i Turisme del Berguedà) Marc Bernadich (FUB), Àngel Noguera (AIJEC), Moisés González (MoiAcció) i Eduard Barcons (ADBerguedà).

L’acte d’entrega de premis del IV Concurs d’Idees Emprenedores al Berguedà es farà el divendres 11 de desembre, a les 6 de la tarda, a l’Hotel Ciutat de Berga, i comptarà amb una conferència de l’empresari Jordi Priu, Premi Jove Empresari 2014, gerent del grup empresarial MMM i fundador de la Quantion, 101 Startup, Hala Project i Cluj investments.

El Concurs d’Idees Emprenedores és un projecte promogut per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i patrocinat per la Fundació l’Obra Social La Caixa, amb la col·laboració d’entitats, empreses i gestories del territori que doten de serveis i valor a les distincions del concurs, i el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya,.

X