Puig-reig seguirà la final d”Oh Happy Day’ en una pantalla gegant

Els seguidors berguedans del programa ‘Oh Happy Day’, de TV3, de ben segur que no es perdran la final d’aquest dissabte, 28 de novembre. I ho faran, si més no la majoria, esperant que els berguedans Giovinetto guanyin. Els joves de Puig-reig (també amb membres d’altres pobles de la comarca) s’han guanyat l’estima de molts seguidors que setmana rere setmana els segueixen i els gaudeixen. Les seves intrpretacions han fet bullir setmanalament les xarxes socials i ara, en arribar a la final, ja s’han guanyat els vots de molts ciutadans.

Suport des de molts àmbits que a Puig-reig es visualitza amb la festa que organitzen l’Ajuntament de Puig-reig i l’Escola Municipal de Música per aquest dissabte. Volen celebrar la gala final i compartir-la amb tots els seguidors del Cor Giovinetto per mitjà d’una pantalla gegant. Instal·laran una pantalla gegant al local de l’antiga biblioteca, a la Plaça Nova, perquè familiars, amics i veïns del poble i de la comarca segueixen plegats la gala en directe de la final d”Oh Happy Day’, a partir de 2/4 de 10 de la nit.

El Cor Giovinetto competeix amb els Jarks i amb el Quartet Mèlt. Després de les actuacions que uns i altres faran dissabte a la nit, es decidirà el guanyador. En aquesta gala final però, a diferència de les anteriors, no serà el jurat qui valorarà i votarà sinó els espectadors. Els tres finalistes estan a mans del públic, que podrà votar per mitjà de la pàgina web del programa: www.tv3.cat/happy o via Twitter: @corgiovinetto o @happytv3.

Rebuda als Giovinetto

Aquest diumenge, 29 de novembre, l’endemà de la final i independentment de si els Giovinetto guanyen o no, Puig-reig farà una rebuda especial als dotze components de la formació. La població vol celebrar l’èxit del Cor Giovinetto al seu pas per l”Oh Happy Day’. La festa es farà al gimnàs de l’Institut de Puig-reig, a partir de les 7 de la tarda.