El consistori berguedà nomena un nou Consell d’Administració de Mitjans Audiovisuals

L’Ajuntament de Berga posa a fil a l’agulla per la concessió de la ràdio municipal. El novembre del 2012, amb CiU al govern, el consistori va rescindir el contracte a Bífidus Produccions (l’empresa encarregada de la gestió dels continguts de Ràdio Berga) però no va convocar nou concurs. L’empresa continua al capdavant de la ràdio fins que el consistori ho desencalli però en situació de mínims perquè havia de ser un impàs. Al cap de tres anys no s’ha resolt. I de moment ‘sine die’.

Es va crear un consell de mitjans audiovisuals que va presentar un projecte però sense cap informe de viabilitat econòmica. No es van fer passos més enllà. Quin ha de ser el futur de la ràdio? No s’ha concretat. De moment, aquest dijous 3 de desembre al ple de l’Ajuntament de Berga s’ha aprovat el nomenament d’un nou Consell d’Administració de Mitjans Audiovisuals.

Estarà presidit per l’alcaldessa, Monte Venturós. A la vicepresidència, el regidor de Comunicació, Francesc Ribera. També la regidora de Cultura, Mònica Garcia. A banda d’aquests tres membres de la CUP, en formen part un representant de cada grup de l’oposició: Xavier Francàs per CiU, Ermínia Altarriba per ERC, Rosalia Monroy pel PSC, i Joan Torres per ICV. I com a assessor professional extern, Xavier Gual.

X