Mobilitat Berguedà

Puig-reig, Societat

Dos ferits lleus en un accident múltiple a l’eix del Llobregat, a Puig-reig

Accident múltiple a la C-16, l’eix del Llobregat, a Puig-reig. S’hi han vist implicats quatre cotxes, que han topat al quilòmetre 84 de l’autovia en sentit sud, a l’altura de la sortida de Puig-reig nord. A conseqüència del xoc, que s’ha produït per causes que es desconeixen, han resultat ferides lleus dues persones, que han estat evacuades a l’hospital comarcal Sant Bernabé de Berga.

Hi han treballat dos vehicles de Bombers, Mossos d’Esquadra i l’ambulància del SEM. El trànsit en sentit sud s’ha desviat per l’interior de Puig-reig. A les 9 del matí encara no s’havia restablert la circulació a l’autovia, segons el Servei Català de Trànsit.

Protecció Civil de Puig-reig ha informat a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà que abans de les 10 del matí s’ha normalitzat la circulació a l’autovia.

Actualitzat a les 10.15h

 

Accident C-16 Eix del Llobregat xoc múltiple

Estic amb tu

Comentaris

  • Protecció civil Puig-Reig

    Ja esta normalitzada la circulació.

    • Moltes gràcies Protecció Civil Puig-reig! Ja hem actualitzat la notícia