Casal de Nadal i Campus a Pàdel Indoor Berguedà

Pàdel Indoor Berguedà organitza propostes per aquestes festes nadalenques. Per una banda, un Casal de Pàdel dirigit a nens i nenes de 4 a 10 anys en què podran iniciar-se al pàdel i fer tallers, manualitats, jocs i activitats en anglès. I per altra banda, un Campus de Pàdel adreçat als que són una mica més grans: d’11 a 16 anys. En aquest cas, l’activitat se centrarà en iniciar-se o perfeccionar la tècnica i la tàctica del pàdel. Un esport que anat guanyant adeptes en els últims anys i que cada vegada motiva més adults i també més infants. D’aquí la idea del Casal i el Campus de Pàdel programat per als dies 23, 24, 28 29, 30 i 31 de desembre, i 4, 5, 7, i 8 de gener. D’aquests, es poden escollir els dies que es vulguin. I l’horari és de 9 del matí a 1 del migdia.

Tal com ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà Pau Ventura, director de Pàdel Indoor Berguedà, van creure oportú organitzar aquestes activitats veient que són unes dates en què l’oferta d’oci per als nens (que tenen festa d’escola) és més escassa. L’acceptació ha estat bona i de moment ja tenen una quinzena d’inscrits. Per a més informació: www.padelindoorbergueda.com

9 mesos de trajectòria

Pàdel Indoor Berguedà, ubicat al polígon de la Valldan de Berga, va obrir portes ara fa 9 mesos. Un projecte que va creixent i es va consolidant. Aquest és el repte. Segons Pau Ventura, “volem seguir creixent, la intenció és ampliar instal·lacions i augmentar el ventall de serveis“. En aquest sentit, la previsió a curt termini és passar de les tres pistes actuals a cinc, i disposar de servei de fisioteràpia, i també de bar.

 

 

 

 

X