Controls de seguretat i d’alcoholèmia la nit de Cap d’Any al Berguedà

Els Mossos d’Esquadra del Berguedà i els agents de Policia Local dels municipis treballaran aquesta nit amb un objectiu clar: evitar o reduir al màxim les incidències que es generen al voltant de la celebració de Cap d’Any. Es reforçarà la seguretat policial als punts on s’hi puguin concentrar més persones per les festes que es fan a la comarca i hi haurà controls a les carreteres. Controls preventius d’alcoholèmia i drogues.

Durant la nit de Cap d’Any els desplaçaments no acostumen a ser de llarg recorregut, sinó bàsicament a localitats veïnes i per vies ja conegudes. És per això que els Mossos d’Esquadra aconsellen als conductors que no abaixin la guàrdia i que extremin la prudència. I, especialment, es recorda els perills de combinar l’alcohol i la conducció.

Aquests són els consells i les recomanacions que ha donat a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà Pep Fornell, cap de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra al Berguedà: