Parades diverses i bestiar ompliran la Fira de Reis de Casserres

Unes trenta parades d’artesania, d’alimentació i d’altres productes, així com també entitats socials i grups benèfics, ompliran aquest dimarts, 5 de gener, el centre de Casserres. S’hi celebra una nova edició de la tradicional Fira de Reis, organitzada per l’Associació de Comerciants del poble. Es complementarà amb la cinquena edició de la mostra ramadera.

En aquest sentit, el bestiar serà també protagonista a Casserres, amb diferents tipus d’animals i altres parades relacionades amb el sector agroramader. Seran uns vint estands.

En total són una cinquantena les parades que s’estendran a la plaça Santa Maria durant tot el matí, on també hi haurà l’exhibició de talla amb motoserra. Tampoc no hi faltarà el tradicional esmorzar a base de torrades amb allioli i botifarres i cansalada (al preu de 4 euros). A la 1 del migdia es faran els sortejos d‘una panera i d’un pernil. I com l’any passat, els beneficis de la panera i de l’esmorzar aniran a benefici de la Marató de TV3.

Els organitzadors esperen que un any més casserrencs i forans visitin la Fira de Reis de Casserres, segons ha dit a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà Enric Genescà, president de l’Associació de Comerciants.