Puig-reig, Societat

Un ferit lleu en un accident de trànsit a la C-16 entre Puig-reig i Navàs

El conductor d’un vehicle amb matrícula anglesa ha resultat ferit lleu després de topar contra la mitjana de l’autovia C-16 (eix del Llobregat) al punt quilòmetric 75 (entre Puig-reig i Navàs). Un accident en què s’hi ha vist implicat un únic cotxe.

Per causes que es desconeixen ha sortit de la via i l’impacte ha danyat de forma important la part davantera del vehicle. L’home però ha pogut sortir pel seu propi peu i no presentava ferides importants. Una ambulància del SEM l’ha atès al lloc de l’accident. També s’hi han desplaçat dos camions dels Bombers, Mossos i Policia Local.

Els fets han passat quan faltaven pocs minuts per 2/4 de 2 del migdia, en sentit sud. Ha fet falta tallar un dels dos carrils de l’autovia direcció Manresa però no s’han generat complicacions circulatòries, segons han informat des del Servei Català de Trànsit.

 

Accident C-16 Eix del Llobregat Trànsit

Estic amb tu

Comentaris