Berga, Societat

El projecte Treball als Barris de Berga contractarà 18 persones a l’atur del barri vell

L’Ajuntament de Berga, a través de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, contractarà 18 persones en situació d’atur i en risc d’exclusió social del barri vell de la ciutat. Ara, s’ha obert el procés de selecció per la contractació de 15 plans d’ocupació de manteniment(jardineria, pintura, electricitat i construcció), 1 cap de brigada, 1 tècnic/a de dinamització comercial i cultural i 1 tècnic/a de mapificació constructiva i social pel projecte de revitalització del nucli antic de Berga en el marc de la subvenció de Treball als Barris. Un projecte pel qual s’hi destinen 173.000 euros.

El programa Treball als Barris busca contribuir a l’equilibri social i territorial dels barris. En aquest cas, el barri vell de Berga presenta unes necessitats ocupacionals i una atenció especial pel que fa al suport de la seva cohesió social. Amb aquest conjunt d’actuacions, es preveu generar nous estímuls per crear activitat econòmica, generar ocupació i desenvolupar un entorn socioeconòmic que millori la qualitat de vida de les persones que hi viuen.

Les candidatures es podran presentar fins el dilluns 1 de febrer de 2016, al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (Carrer Lluís Millet, 33, de Berga). Es farà la contractació dels diferents perfils professionals durant 6 mesos i 37,5 hores setmanals. Cal tenir en compte que les bases del procés de selecció dels 15 peons de manteniment i del cap de brigada estableixen com a requisit fonamental la residència al barri vell de Berga, trobar-se en situació d’atur i no percebre cap prestació contributiva per desocupació.

 

Agència de Desenvolupament del Berguedà Atur Barri vell contractació plans d'ocupació Treball als barris

Estic amb tu

Comentaris