Juli Gendrau passa el relleu a Laura Vilagrà, i diu adéu al càrrec amb una carta d’agraïment

L’exalcade de Berga Juli Gendrau (CDC) ha fet aquest matí el traspàs de poders a la nova delegada del Govern a la Catalunya Central, l’exalcadessa de Santpedor Laura Vilagrà (ERC), que avui mateix s’ha posat a treballar en el seu nou càrrec.

Carta de comiat

Gendrau, cessat del càrrec pel nou Govern de la Generalitat, ha fet arribar una carta de comiat i agraïment a ajuntaments, consells comarcals, associacions empresarials, cambres de comerç, sindicats, Diputacions… amb qui ha mantingut contacte mentre ha ocupat el càrrec de delegat del govern a la Catalunya central (des del març del 2013). Una carta que també hem rebut els mitjans de comunicació: carta de comiat.

En la carta vol deixar constància de “l’acollida i el recolzament a les iniciatives i actuacions que he portat a terme des de la Delegació del Govern, en benefici del servei públic a la Catalunya central i de l’interès general”, apunta.

També assegura que “l’objectiu bàsic del meu mandat ha estat el de consolidar la presència i l’activitat de la Delegació del Govern i la dels Serveis Territorials a la Catalunya Central”. I afegeix: “crec que l’objectiu s’ha complert”.

La carta de comiat de Juli Gendrau acaba expressant l’agraïment “per la col·laboració” i posant-se a disposició i podent comptar amb ell diu, “com a servidor de la Generalitat i de Catalunya”.

Juli Gendrau podria comptar amb un nou càrrec dins l’executiu del president Carles Puigdemont. De moment no se li ha designat.