Berga, Societat

Uns 600 alumnes de Vedruna i la Salle celebren, de Berga, celebren el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Uns 600 alumnes de Vedruna i la Salle celebren, de Berga, celebren el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

L’Escola Vedruna i la Salle de Berga han fet aquest divendres, 29 de gener, una jornada especial en motiu del Dia Escolar de la No Violència i la Pau, que es commemora cada 30 de gener. L’objectiu és difondre els valors pacifistes, promoure la tolerància, la solidaritat i el respecte als drets humans entre l’alumnat.

Uns 600 nens i nenes d’ambdós centres han fet activitats especials amb un missatge comú: la pau al món. I s’ha llegit un manifest. Ens ho han explicat i han fet la lectura del manifest a Ràdio Berga dues alumnes, la Laia Tor, de 6è A de l’Escola Vedruna; i l’Alba Riu, de 4t B de la Salle:

IMG_4335 IMG_4337

FOTOS: Els alumnes de Vedruna i la Salle, de Berga, celebrant el Dia Escolar de la No Violència i la Pau / ARXIU PARTICULAR

 

Dia escolar de la No Violència i la Pau Escola Vedruna La Salle valors pacifistes

Estic amb tu

Comentaris