Presència de l’empresa Bergadana a la fira SICUR

Bergadana, l’empresa de Gironella que es dedica a la transformació de vehicles en ambulàncies, cotxes fúnebres i policials, té presència a SICUR 2016, una fira que se celebra aquests dies a Madrid (del 23 al 26 de febrer) i que és el gran referent internacional de seguretat integral a Espanya. Un certamen que reuneix a empreses, associacions, professionals i usuaris del món de la seguretat.

bergadana sicur 2 (Medium)En aquesta fira s’hi ofereix una perspectiva global tant de les últimes novetats tecnològiques com dels equips i solucions en matèria de prevenció i protecció. La Bergadana hi té un estand on hi exposa cotxes policials, dels Mossos d’Esquadra i l’Ertzaintza, en concret vehicles antiavalots.

Segons ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà el director financer de l’empresa, Jordi Feliu, ser a SICUR és una oportunitat per donar-se a conèixer. De fet, han estat nombrosos els professionals i clients que aquests dies s’han acostat a l’expositor de la Bergadana per obtenir informació dels productes, serveis i novetats de l’empresa. D’aquí la seva aposta de participar en aquesta i altres fires relacionades amb l’activitat de l’empresa, per posicionar-se més i millor.

En els últims anys l’empresa Bergadana ha experimentat canvis i transformacions que la situen com una de les empreses més influents del sector sanitari (el novembre passat van adaptar 500 ambulàncies del sistema sanitari català), del sector policial, i del sector funerari, “un camp en què estem molt ben posicionats, amb una quota de mercat del 80% “, ha comentat Jordi Feliu. (Pots escoltar l’entrevista a l’àudio adjunt).

El repte però és continuar millorant els productes i els serveis i buscar nous sectors i nous mercats. En aquest sentit, Bergadana està treballant per exportar fora del país, ha explicat Feliu. La Bergadana es troba en un bon moment, es vol expandir. Actualment la plantilla la formen uns 65 treballadors.

50è aniversari

L’empresa celebra enguany els 50 anys de la marca Bergadana. En motiu del mig segle de vida, aquest any es faran una sèrie d’actes per celebrar la trajectòria de l’empresa carrossera.

 

FOTOS: Vehicle antiavalots dels Mossos exposat a l’estand, i també forguneta de l’Ertzaintza / Extretes del web de la Bergadana