‘Parlem de la pública’, xerrada a Berga dins de les accions de les escoles públiques per fer-ne promoció

Les escoles públiques de Berga s’han unit per promocionar la pública i evitar que la Generalitat tanqui una línia de P3 a la ciutat. De moment, durant les preinscripcions es mantenen totes les línies que hi ha actualment, i en funció de la demanda el departament d’Ensenyament valorarà si cal tancar una aula de P3 d’una escola pública, o si cal fer-ho a la concertada. Són 4 a l’escola pública: 2 a Sant Joan i 2 a Santa Eulàlia; i 3 a l’escola concertada: 2 a Vedruna i 1 a Xarxa. A més de la de l’escola de la Valldan, que en aquest cas és compartida amb P4 i P5.

Les AMPAs i les direccions de les tres escoles públiques de Berga (Sant Joan, Santa Eulàlia i la Valldan) s’han unit per promocionar conjuntament l’escola pública, amb el suport de l’Ajuntament de Berga i del Grup en Defensa de l´Educació Pública. Segons ha explicat Mònica Garcia, l’objectiu és aconseguir el nombre suficient de matrículats a P3 a les escoles públiques per mantenir les línies actuals. S’editaran tríptics i també es faran vídeos per donar a conèixer l’oferta educativa, l’activitat i les instal·lacions de les escoles. I xerrades.

Per aquest dimecres, 2 de març, s’ha programat la xerrada ‘Parlem de la pública’,  en què hi intervindran Arcadi Oliveres, economista i president de justícia i pau; Jordi Cussà, escriptor berguedà; i Neus Forés, mestra jubilada. Una conferència que presentarà la periodista Aida Morales. Es farà a 2/4 de 8 del vespre al Pavelló de Suècia de Berga.

 

X