Podem Berguedà se suma al Dia Internacional de la Dona amb un acte a Berga

‘Diferents i iguals’ és el títol de la xerrada que organitza el Cercle Podem Berguedà per aquest divendres a Berga. Hi intervindran Aurora Fernández, presidenta de Ginkgo, l’associació d’afectats de càncer del Berguedà; Cristina Bigordà, coordinadora social; Milagros Galdón, dona a l’atur; Maria Oliva, jubilada; i Anna Alsina, regidora de l’àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Berga.

Presentada per Gabriel López de las Huertas, portaveu de Podem al Berguedà, la conferència, oberta a tothom, es farà divendres, 4 de març, a 2/4 de 7 de la tarda a l’Hotel d’Entitats (antic Centre Cívic) de Berga. És oberta a tothom i també hi haurà una part de col·loqui per tal que el públic assistent pugui fer intervencions.

El cartell que anuncia l’acte l’il·lustra un dibuix de la berguedana Oda Sales Caro.

cartell podem

 

X