Podem Berguedà fa costat a Montse Venturós, “que defensa l’interès general dels berguedans”

Podem Berguedà s’ha sumat a les mostres de suport que rep l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, des que ahir es va saber que haurà de declarar per no haver retirar l’estelada del balcó de l’Ajuntament durant les campanyes electorals del 27-S i el 20-D. Venturós està citada al Jutjat d’Instrucció número 1 de Berga el dia 5 d’abril.

Podem Berguedà ha expressat en un comunicat que fa costat a l’alcaldessa. Argumenten que “tot i no tenir la mateixa línia d’actuació en quan a les accions de la força política que governa el nostre consistori (CUP), volem fer públic a la ciutadania de Berga el nostre suport a l’alcaldessa Montserrat Venturós i ens mantindrem al seu costat en aquest afer”.

Afegeixen: “considerem l’alcaldessa, la màxima expressió democràtica i de representació ciutadana a la nostra ciutat, a la vegada que defensa l’interès general de tots els berguedans i berguedanes”.

 

X