First Stop

Societat

La nevada més important al Berguedà cau a cinc dies de la primavera

La nevada més important al Berguedà cau a cinc dies de la primavera

El Berguedà ha registrat la nevada més important de la temporada, tant per quantitat com per extensió. De Berga en amunt, tota la part nord de la comarca, s’ha llevat avui blanca. A punts com Gósol i Saldes s’han acumulat 25 centímetres de neu. Altres exemples són els 7 centímetres de Bagà i la Pobla de Lillet, i els 5 de Guardiola de Berguedà. Però la neu ha fet presència a tot l’alt Berguedà i fins i tot hi ha hagut  afectacions a les carreteres.

A les xarxes socials, la neu ha tingut bona repercussió. Hem fet un recull de fotografies extretes del Facebook d’Antolí Barra, amb fotos dels Rasos de Peguera; de Maria Perarnau, amb paisatges nevats d’Espinalbet; de Manel Medina a Gósol; de Marc Noguera a Guardiola de Berguedà. N’hem extret també de l’Instagram d’Imma Espel, mostrant la nevada a Sant Julià de Cerdanyola (com és el cas de la fotografia de portada), i de Laura Serarols i Anna Pintó que han retratat Berga.

neu. rasos 2

neu. rasos 1

 

neu. espinalbet 4 neu. espinalbet 3

neu. espinalbet 2

neu. gósol

neu. guardiola

neu. sant julia 1

neu. berga 2

neu. berga

 

Neu Nevada

Comentaris