Ja es poden votar els cartells de la Patum

Cartells finalistes Patum 2016
Cartells finalistes Patum 2016

El jurat ha presentat aquest matí a través de la pàgina web oficial de la Patum els cinc cartells finalistes del Corpus del 2016. Les cinc propostes seleccionades d’entre els 38 participants es podran votar des de demà diumenge fins el dia 3 d’abril presencialment a l’Oficina de Turisme de Berga. Només s’acceptarà un vot per persona i caldrà presentar el DNI per poder exercir el dret a vot.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia que surt el Tabal, el diumenge 8 de maig, just després del ple en què s’aprovarà la celebració de la Patum. A part d’anunciar les Festes del Corpus a Berga, l’autor o autora s’endurà 500 euros de premis.

El jurat està format per la regidora de la Patum, Mònica Garcia; el guanyador de l’any passat, Jordi Plana; el dissenyador Albert Sallés; l’advocada i patumarie Anna Emília Puig; el fotògraf Joan Parera Pons; el publicista i dissenyador Ramon Fondevila Guinart, i Salvador Vinyes Reig, creador del logotip de La Patum.

Del 8 de maig i fins el 5 de juny els cartells seleccionats pel jurat s’exposaran a la Sala Casino (Teatre Municipal de Berga).

43215