Gironella, PLAY

Un gironellenc, amb el grup ‘The Killer Sisters’, al programa ‘Got Talent’ de Telecinco

L’Omar és de Gironella i és un dels components del grup musical ‘The Killer Sisters‘. Després d’actuar durant el carnestoltes de Gironella, la banda ha participat al programa buscatalents de Telecinco ‘Got Talent’. ‘The Killer Sisters’ reivindiquen el fet travesti i, tot seguit, interpreten una de les seves cançons davant de Jorge Javier Vázquez, Eva Hache, Edurne i Jesús Vázquez, jurat del programa.

L’actuació no s’emetrà per televisió, i ha fet que el grup mostrés la seva disconformitat a través de les xarxes socials. Telecinco el que sí que ha fet és penjar-la a la xarxa, i trobareu el vídeo a sota d’aquestes línies.

Got Talent Telecinco The Killer Sisters

Estic amb tu

Comentaris