Dolors Malo, de Berga, s’emporta el Cove de Queralt, amb més de 600 productes

El Cove de Queralt ja té guanyadora. Es tracta de Dolors Malo Màrquez, de Berga. El concurs, organitzat per Queralt 2016 (comissió dels actes del centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt) sortejava més de 600 productes de tota mena: electrodomèstics, alimentació, roba, vals de descompte, tractaments estètics, vals per àpats i molt més, cedits per uns 400 establiments. Després de setmanes de venda de butlletes, ahir dilluns, 25 d’abril, en va sortir el número guanyador, en combinació amb les quatre darreres xifres del primer premi de l’ONCE.

La butlleta premiada va ser la del 8896, i avui n’ha sortit l’afortunada. Aquest migdia s’ha personat a l’establiment de Cal Tomàs Pujol, al carrer de Major de Berga on hi ha exposat el Cove de Queralt, amb el número afortunat (que va ser venut per Pilar Servitje, membre de Queralt 2016).

El premi se li lliurarà aquest proper dissabte, 30 d’abril, a 2/4 de 12 del migdia a Cal Tomàs Pujol, al carrer Major número 8 de Berga. I també dissabte s’entregaran el 10% dels diners recaptats a la Taula del Tercer Sector de Berga (si es venien totes les butelletes eren 6.250 euros, per tant 625 euros per les persones necessitades de la ciutat).  Els beneficis van destinats a combatre la pobresa energètica, és a dir que totes les famílies tinguin llum i electricitat, i calefacció. La resta de diners són per Queralt 2016, per sufragar els costos dels actes del centenari.

cove queralt guanyadora 2

FOTOS: 1.Dolors Malo, guanyadora del Cove de Queralt, amb el seu marit.  2.Llistat de productes que conté el cove / AUTOR: Roger Cortina (Queralt 2016)