A disposició judicial un jove de 20 anys detingut com a presumpte autor del robatori al restaurant Gretta de Berga

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, dilluns, el presumpte autor del robatori al restaurant Gretta de Berga, la matinada de divendres. Segons fonts policials es tracta d’un jove de 20 anys de nacionalitat romanesa i veí de Berga. Avui, dimarts, ha passat a disposició judicial.

Els Mossos el van detenir ahir a la tarda, pels volts de les 5, quan un testimoni del robatori al restaurant Gretta el va reconèixer pel carrer. Es va posar en contacte amb els agents i tenint en compte les investigacions d’aquests dies va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força.

Altres robatoris

A banda del robatori al restaurant, la matinada de divendres es van produir altres dos robatoris a Berga, en habitatges. Al presumpte lladre però no se’l relaciona amb aquests fets, segons els Mossos. En aquest cas la investigació policial continua oberta.

FOTO: Aspecte del Gretta després del robatori. Es van endur diners, tabac i van causar destrosses / Imatges cedides per TELEVISIÓ DEL BERGUEDÀ

X