Cuides bé l’alimentació del teu gos?

L’empresa Cal Coloma, de Berga, una empresa agrícola, de jardineria i centrada sobretot en animals de companyia, compleix 70 anys. En motiu del 70è aniversari ha posat en marxa accions per donar-se a conèixer i dinamitzar el sector. Segons Toni Soler, soci administrador de Cal Coloma, “és fonamental per al desenvolupament de qualsevol sector la informació i la innovació per tal de fer créixer la demanda”.

En aquest sentit, un grup de botiguers, veterinaris, nutròlegs, ensinistradors… s’han unit per programar xerrades al Berguedài al Bages i explicar com ha de ser la nutrició d’un gos. Aquest diumenge, dia 1, en el marc de la Fira de Maig de Berga, es farà una conferència al Pavelló de Suècia, a les 7 de la tarda oberta a tothom. Anirà a càrrec del nutròleg caní Jordi Heras i la veterinària i biòloga Susana Agustí.

Escolta l’entrevista concedida per Toni Soler a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà:

 

 

X