Science Camp a La Molina, amb Dani Jiménez

El popular físic i divulgador Dani Jiménez organitza aquest estiu un campus de ciència Science Camp, a La Molina, que es combinarà amb aventura i on es potenciarà l’anglès, amb monitors nadius. Un proposta dirigida a nens i nenes de 8 a 14 anys per tal de “despertar-los la creativitat i l’interès per la ciència”, ha dit en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà Dani Jiménez, que compta amb el suport de Ribals i Club Elements, amb una experiència de més de 25 anys organitzant colònies a la natura i educació en el lleure.

Science Camp pretén despertar la creativitat i l’interès pel món científic a partir d’experiments, espectacles i jocs, i demostrar “el poder que té la ciència” per atraure l’atenció dels infants i joves. Per aconseguir-ho, Dani Jiménez i el seu equip utilitzen la metodologia STEAM (en anglès: Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Matemàtiques). Es tracta de fer pensar els nens i nenes de manera crítica, incorporant la creativitat, l’espectacularitat i l’estètica.

El campus es farà al juliol, de fet seran quatre Science Camp (la setmana del 26 de juny, la del 3 de juliol, la del 10 de juliol, i la del 17 de juliol). Els participants podran escollir la setmana i el tindrà una durada de 7 dies i 6 nits. Hi haurà tallers de ciència cada dia i a cada tanda dos grans xous de Dani Jiménez. L’últim dia es destinarà a fer una jornada de convivència de pares i fills. Tots els participants rebran un kit científic i un regal sorpresa. L’allotjament es fa a l’aparthotel Guitart Resort & Spa Pista Llarga.

X