Catorze municipis del Berguedà tindran servei d’autocar el dijous i el dissabte de Patum

Amb l’objectiu de reduir els riscos a la carretera, l’Oficina Jove del Berguedà i les regidories de Joventut de diversos municipis de la comarca organitzen, un any més, els autocars de Patum. Els joves que vulguin podran anar amb bus a Patum el dijous 26 i el dissabte 28. El servei permet als joves no haver d’agafar el cotxe i desplaçar-se des del seu poble fins a Berga en autocar, fet que redueix el risc d’accidentalitat.

Els interessats es poden dirigir al seu ajuntament i recollir el tiquet, que val 2 euros (anar i tornar) cada dia. Els horaris de sortida són aproximadament a les 8 de la tarda i la tornada serà a les 5 de la matinada des de la Plaça Gernika de Berga. Consulta els horaris detallats en aquest enllaç: hores de sortida dels busos des de cada poble.

És indispensable que els menors d’edat presentin l’autorització paterna/materna en el moment de recollir el tiquet: autorització dels pares.

Els tiquets es poden recollir i pagar a cada ajuntament fins al 23 de maig, com a data màxima. Després d’aquest termini, la venda dels tiquets quedarà definitivament tancada.

Els municipis participants són Puig-reig, Casserres, Gironella, Olvan, Montmajor, Vilada, Borredà, Cercs, Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Saldes, Gósol, Bagà, La Pobla de Lillet.