L’Hospital de Dia Oncològic de Berga estrena nova ubicació

L’Hospital de Dia Oncològic ha estrenat un nou espai a dins de l’Hospital Sant Bernabé de Berga. Un nou espai que ofereix més comoditat i servei als pacients i és més lluminós. Pacients i professionals ja en fan ús des d’aquesta setmana.

L’acte inaugural de l’Hospital de Dia Oncològic es va fer dilluns a la tarda i hi van participar una vuitantena de persones. Va comptar amb una xerrada sobre els beneficis de l’activitat física en la malaltia oncològica, a càrrec del doctor Jesús Montesinos. I també es va presentar a Berga la campanya ‘Fem el camí al teu costat’, que és la caminada solidària que organitzen aquest divendres, 13 de maig, els Mossos d’Esquadra de la regió policial central per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. L’acte, que va ser presentat per la doctora Ana López, responsable de Unitat d’Oncologia, va acabar amb un berenar a la nova ubicació.

La recaptació de la campanya de l’any passat s’ha destinat a condicionar una nova consulta de psicooncologia al mateix Hospital de Dia. Aquest nou professional serà presentat a la ciutadania properament, amb un acte a càrrec de l’Associació Espanyola contra el Càncer – Junta de Barcelona.

X