Berga, Societat

El carrer Major de Berga es vesteix de moda i art

El carrer Major de Berga organitza aquest dissabte, 14 de maig, la segona jornada d‘Artimoda. Després de l’èxit de l’any passat, el comerciants del carrer Major hi tornen apostar i ho fan reinventant-se de nou. Transformaran el carrer Major, i els carrers i places adjacents per presentar les últimes tendències en moda i complements. Durant tot el dia els visitants podran veure art conceptual, performances, shows itinerants, contes i màgia… S’hi han implicat una quarantena d’establiments, segons els comerciants.

Subhasta

Per tancar la jornada d’Artimoda es farà una subhasta solidària de lots diversos. Serà a les 8 del vespre a la plaça del Forn. Els diners que es recaptin s’invertiran en la millora del centre comercial del carrer Major de Berga.

 

Art Artimoda Carrer Major Comerciants moda performances Subhasta tendències

Estic amb tu

Comentaris