El carrer Major de Berga es vesteix de moda i art

El carrer Major de Berga organitza aquest dissabte, 14 de maig, la segona jornada d‘Artimoda. Després de l’èxit de l’any passat, el comerciants del carrer Major hi tornen apostar i ho fan reinventant-se de nou. Transformaran el carrer Major, i els carrers i places adjacents per presentar les últimes tendències en moda i complements. Durant tot el dia els visitants podran veure art conceptual, performances, shows itinerants, contes i màgia… S’hi han implicat una quarantena d’establiments, segons els comerciants.

Subhasta

Per tancar la jornada d’Artimoda es farà una subhasta solidària de lots diversos. Serà a les 8 del vespre a la plaça del Forn. Els diners que es recaptin s’invertiran en la millora del centre comercial del carrer Major de Berga.