Política

ICV i Podem del Berguedà tanquen un acord de col·laboració per a la campanya electoral del 26-J

ICV i Podem del Berguedà tanquen un acord de col·laboració per a la campanya electoral del 26-J

Les formacions polítiques berguedanes ICV (Iniciativa per Catalunya Verds) i el Cercle Podem han segellat un acord de col·laboració conjunta per a la campanya electoral de les eleccions generals del 26-J, dins ‘En Comú Podem’.

El portaveu d’ICV, Joan Torres, i el de Podem, Gabriel López de las Huertas, van acordar compartir tasques en l’organització i execució de les eleccions generals del 26-J. Posen fil a l’agulla ja aquesta setmana amb diferents reunions preparatòries dels membres de les dues formacions per coordinar les funcions i “obtenir els millors resultats al Berguedà”, comenten.

La confluència de partits ‘En Comú Podem’ va assolir a les eleccions del 20-D de l’any passat 2.623 vots al Berguedà, passant a ser la tercera força política territorial. Ara, els objectius de la formació ‘En Comú Podem’ per al 26-J són arribar a assolir els 3.000 vots a la comarca “per arribar a consolidar-nos en tercera posició”.

La bona sintonia mostrada durant la trobada entre els coordinadors, els anima a ser optimistes pel futur i pensant a més en els acords a nivell estatal entre les formacions de Podemos – IU creant la confluencia ‘Unidos-Podemos’ (a Catalunya es presentarà com ‘En Comú Podem’) per arribar a assolir el canvi en el Govern espanyol i la majoria de les forçes progressistes al Congrés i el Senat espanyols.

 

FOTO: El portaveu d’ICV, Joan Torres (esquerra), i el de Podem Berguedà, Gabriel López de las Huertas / Grup de Comunicació de Podem Berguedà

 

Gabriel López de las Huertas ICV Joan Torres Podem

Estic amb tu

Comentaris