Mossos i Bombers busquen amb helicòpter, unitats de subaquàtics i canines a un home de Berga desaparegut

Un home de 86 anys, veí de Berga, està desaparegut des d’ahir dissabte al matí. Va sortir de casa pels volts de les 10 del matí per anar a fer un passeig i no va tornar. Els familiars ho van denunciar als Mossos i va començar la búsqueda. Una recerca que continua aquesta tarda de diumenge, segons han informat els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra, que treballen en coordinació. Hi ha diverses patrulles, dotacions i unitats actives, entre les quals una dotació de muntanya, un helicòpter, unitats canines i unitats de subaquàtics, que rastregen el canal industrial de Berga al seu pas per la ciutat. De moment, ni rastre de l’home.

La recerca per part dels cossos de seguretat i salvament se centra pel nucli urbà de Berga i els entorns rurals. També hi participen familiars i amics, que han fet una crida a la ciutatania a posar-se en contacte amb Mossos en cas d’haver vist l’home. Aquesta és la fotografia que han difòs per mitjà de Facebook:

desaparegut

FOTO: L’home desaparegut a Berga des d’aquest dissabte. Segueix la recerca / Imatge extreta del Facebook de Fina Crespo