En Comú Podem presenta la campanya ‘Del més petit al més gran’ a Sant Jaume de Frontanyà

Sant Jaume de Frontanyà va acollir dissabte la campanya ‘Del més petit al més gran’ (del poble més petit a la ciutat més gran) d’ En Comú Podem. Hi van participar els caps de llista de les demarcacions provincials de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, encapçalat per Xavier Domènech.

En la seva intervenció, Domènech va recordar que Sant Jaume de Frontanyà va ser el municipi on es va assolir la victòria més important a les passades eleccions del 20-D amb un percentatge per a En Comú Podem del 52%.

A l’acte també hi van assistir els càrrecs electes que van ser escollits a les eleccions del 20-D com ara el diputat del congrés Raimundo Viejo, la senadora Cèlia Cànovas, i el senador Oscar Guandingo, així com altres diputats i diputades del Parlament espanyol.

La confluència de partits En Comú Podem està preparant la seva estratègia electoral per assolir uns millors resultats en les properes eleccions generals del 26-J esperant desbancar i guanyar al PP i arribar al poder a les institucions de l’estat i materialitzar les polítiques del canvi que necessita Catalunya i l’Estat, apunten.

encomupodem 2

 

X