El concurs fotogràfic de la Patum a Instagram, enguany de la mà de Descobreix Catalunya

El concurs fotogràfic de La Patum a Instagram, promogut en els últims anys per l’Ajuntament de Berga i el Patronat de la Patum, creix i ho fa a mans de la comunitat Descobreix Catalunya, amb més de 80.000 seguidors. Així, sota el lema ‘@DescobreixCatalunya + @lapatumberga = #fotopatum2016’ a partir d’aquest dimecres 25 de maig i fins el 31 de maig a les 23.59h @DescobreixCatalunya encapçalarà una nova edició del concurs fotogràfic de La Patum a través d’Instagram.

Pionera en l’organització d’esdeveniments entre els seus seguidors, referent entre els perfils de promoció del territori i amb la filosofia de promocionar i donar a conèixer amb fotos i vídeos els indrets i la cultura catalana, la comunitat aposta enguany per organitzar conjuntament amb l’Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de La Patum el concurs fotogràfic a Instagram.

En aquest sentit, per participar-hi cal ser seguidors dels perfils @DescobreixCatalunya, @lapatumberga i @ajuntamentberga i utilitzar en les fotografies les etiquetes #fotopatum2016 i #patum. Les imatges han de ser de qualsevol acte de les festes d’enguany i qui la publica ha de ser l’autor de la fotografia.

El guanyador/a del concurs es donarà a conèixer a partir del dia 1 de juny i serà guardonat amb un lot de productes de La Patum. Les bases completes del concurs es poden consultar a Instagram als perfils de @DescobreixCatalunya, @lapatumberga i @ajuntamentberga.

X