L’Ajuntament de Gironella augmenta en un 25% les subvencions per a llibres i material escolar pel proper curs

L’Ajuntament de Gironella augmentarà les subvencions dels llibres i material escolar per al curs que ve en un 25%. S’arribarà a un import màxim de 8.000 euros en aquesta tercera convocatòria d’ajuts a famílies de la vila.

L’equip de govern de CiU, conscient de la problemàtica que pot suposar per a algunes famílies del municipi l’adquisició de llibres i material escolar, convoca unes subvencions per facilitar que tot l’alumnat disposi del material necessari pel proper curs escolar.

L’objectiu d’aquesta convocatòria, segons ha explicat l’alcalde, David Font, és facilitar materials i llibres escolars als alumnes empadronats a Gironella i que estiguin matriculats en centres públics o privats concertats d’educació infantil, primària o secundària obligatòria a famílies en situació de necessitats socials o econòmiques. Es prendran com a referència els criteris econòmics i socials i l’import de les ajudes variarà en funció de la situació de cada sol·licitant i el cost dels llibres o material escolar.

El termini per a presentar sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en horari d’atenció al públic, finalitzarà el 27 de juny de 2016 i per a més informació podeu consultar les bases aquí.

En tots els casos serà necessari que el pare, mare o tutor legal de l’alumne col·labori amb el centre o AMPA en el projecte de socialització de llibres, en cas que el centre el porti a terme.