La delegada del Govern a la Catalunya Central visita els ajuntaments de Vilada i Vallcebre

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha visitat aquests dies dos municipis més del Berguedà, en concret Vilada i Vallcebre.

A Vilada, Vilagrà va ser rebuda per l’alcaldessa, Montserrat Badia; pel primer tinent d’alcalde, Vicenç Massana, de l’àrea d’Ensenyament, Educació, Cultura, Turisme, Hisenda i Habitatge; i per la regidora Carme Cirera, de l’àrea de Benestar i Serveis Socials, Gent Gran, Relació amb les Entitats, Fires i Festes, Urbanisme i Obres, Igualtat i Sanitat. Després de signar al Llibre d’Honor, l’alcaldessa va traslladar a la delegada diferents temes d’interès municipal, incidint en l’àmbit educatiu i les escoles rurals del Berguedà.

Després de visitar Vilada, la delegada del Govern es va traslladar a Vallcebre. La va rebre l’alcalde, Lluís Cadena. Va signar també el Llibre d’Honor i després va comentar amb l’alcalde temes d’interès al municipi. Un dels aspectes destacats que li va fer arribar Cadena va ser sobre els camins i el seu manteniment.

Aquestes visites territorials, formen part de l’agenda de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central per tal de conèixer de prop la realitat i les necessitats municipals i poder oferir-los la col·laboració de la delegació.

 

FOTO: La delegada del Govern, Laura Vilagrà, amb l’alcalde de Vallcebre, Lluís Cadena /  GENERALITAT